دستگاه مقوایی اتوماتیک برای بسته بندی تاول با قرص در جعبه های مقوایی
دستگاه مقوایی اتوماتیک برای بسته بندی تاول با قرص در جعبه های مقوایی
ویدیو های مرتبط
دستگاه مقوایی اتوماتیک برای بسته بندی تاول با قرص در جعبه های مقوایی Pharma-Manager.com فیلم آنلاین تولید و تجهیزات آزمایشگاهی از تولید کنندگان و تامین کنندگان برجسته صنعت داروسازی.
کلید واژه های ما: تجهیزات ، کاتالوگ ، داروسازی ، فناوری ، تولید ، آزمایشگاه ، GMP ، اخبار ، داروسازی ، محصولات ، صنعت ، کارخانه ، طراحی ، اتاقهای تمیز ، کپسول ژلاتین ، ویال ، آمپول ، لوله ، کلاه ، درپوش ، برچسب ، برچسب زن ، دستگاه ، قرص ، پرس ، قرص پرس ، دارو ، پر کردن ، تلگراف ، دارو ، بسته بندی ، تاول ، مارکر ، برچسب زدن ، چاپگر ، کاربرد ، دستی ، پر کردن کپسول ، پر کننده کپسول ، فروش ، خرید ، عکس ، مشخصات ، فروش ، لحیم کاری ، آب بندی ، پودر ، گرانول ، مایع ، جامد ، نرم ، خشک.
بازدیدکنندگان ما قادر خواهند بود تا کلیه مراحل انجام کار را مشاهده کنند. ما همچنین در انتخاب انواع تجهیزات دارویی به شما کمک می کنیم - پرس قرص آزمایشگاهی ، پرس قرص روتاری ، پرس هیدرولیک ، گرانولاتور ، میکسر ، خشک کردن ، نوار نقاله پودر خلاuum ، ماشین های تاول زده ، دستگاه بسته بندی ، دستگاه پر کننده کپسول و بسیاری از انواع دیگر تجهیزات. مشاوران ما در بحث ، انتخاب ، پرداخت و تحویل تجهیزات دارویی به شهر شما کمک خواهند کرد. بیش از 17 سال است که ما در این صنعت برای مشتریان خود کار می کنیم.
مدیر عامل شرکت آقای رومان تیبولسکی
بنویسید: info@pharma-manager.com
تلفن همراه WhatsApp + 375-29-393-23-82
اسکایپ: RomanTsibulsky
دستگاه بسته بندی نوع تجهیزات بسته بندی دارویی. برای بسته بندی محصولات دارویی نهایی استفاده می شود. در ترکیب خطوط اتوماتیک در مرحله نهایی یا جداگانه استفاده می شود. مدل ها در مواد و عملکرد مورد استفاده متفاوت هستند.
کاتالوگ تجهیزات کلیه اطلاعات فنی تجهیزات دارویی در کاتالوگ های الکترونیکی ارائه می شود که خریدار می تواند عکس ، فیلم کار ، هزینه و شرایط تحویل را پیدا کند. کاتالوگ ها با استفاده از عناوین موضوعی ، خطوط اتوماتیک و ماشین های منفرد را به صورت گروهی در می آورند.
پودر فشرده ساز تجهیزات دارویی برای تراکم پودر خشک با تولید بعدی گرانول. در موارد عدم امکان دانه بندی مرطوب در یک فشرده ساز ، صفحات را از یک پودر خشک خشک می کنند ، و سپس از بین می برند. در نتیجه ، گلوله ای بدست می آید که باعث افزایش سیالیت و روان بودن دانه ها می شود.
نوع تجزیه کننده Meltdown تجهیزات دارویی آزمایشگاهی برای تجزیه و تحلیل روند ذوب شیاف. دستگاه دارای پمپ مغناطیسی برای ایجاد گردش جریان آب است ، آن را به طور مساوی از طریق سیستم توزیع می کند ، و "حمام آب" همان دما را در سیستم حفظ می کند.
مخلوط کردن پودرها اصطلاحی تکنولوژیکی است که در تولید دارویی داروها استفاده می شود. برای فرآیند مخلوط کردن چندین داروی عمده و پودر دارویی و آرایشی و بهداشتی به یک توده همگن استفاده می شود.
نوع بسته بندی فویل آلومینیوم برای تجهیزات تاول دارویی. در تشکیل تاول برای محصولات دارویی و دارویی استفاده می شود. فیلم نازک آلومینیوم با لایه ای از لاک حرارتی قابل جوش.
نورد اصطلاح فن آوری مورد استفاده در تولید دارویی گرانول. پودر از قبل مرطوب شده روی دیسک چرخشی با سرعت بالا قرار می گیرد که برش ها روی آن تشکیل می شود. از اصل چرخاندن پودر به اندازه گرانول یکنواخت استفاده می شود که نیاز به خشک شدن بعدی دارد.
محلول تجزیه و تحلیل نوع آزمایشگاه است که برای کنترل تجزیه مواد جامد داروها در آزمایشگاه استفاده می شود. این تجهیزات سطح دما ، زمان و سرعت چرخش های همزن را در مخازن کنترل می کنند.
آمپول های شیشه ای از انواع بسته های شخصی برای داروهای مایع دارویی. برای بطری و ذخیره سازی داروها در حالت استریل استفاده می شود ، دارای یک گردن نازک کشیده و دیواره های شیشه ای نازک است.
بستر سیال اصطلاحی تکنولوژیکی است که در صنعت داروسازی استفاده می شود. به فرآیند دانه بندی بستر سیال اشاره دارد ، نشان دهنده مخلوطی از مایع و پودر است که منجر به گلوله های کاملا کروی می شود. بستر سیال شده ، بهترین راه برای استفاده از پوسته چند لایه روی گلوله ها.
کاتالوگ تجهیزات دارویی ما: تجهیزات برای تهیه و حمل و نقل جرم قرص ؛ تجهیزات زودرس خسته کننده و تغذیه محصول ؛ غربال سانتریفیوژ ؛ غربال ویبره برای پودرها و گرانول های الک ؛ آسیاب های دارویی مخروطی؛ آسیاب های چکش دارویی؛ میکسر پلت برای تولید صنعتی؛ مایع خشک کن گلوله ای؛ سطل های ذخیره قرص ، پودرها و گلوله ها ؛ میکسر سطل برای پودر و گرانول؛ تجهیزات دارویی آزمایشگاهی ؛ تجهیزات صنعتی برای تولید دارو ؛ ستون بلند کردن ظروف. شستشوی بطری و ویال ؛ واشر بطری و اتوماتیک نیمه اتوماتیک ؛ شستشوی اتوماتیک بطری پرس قرص برای فشار دادن قرص ؛ آزمایشگاه پرس قرص دوار؛ آزمایشگاه پرس قرص دوار؛ پرس قرص چرخشی فشرده ؛ پرس قرص چرخشی قابل شستشو؛ پرس قرص چرخشی قابل شستشو؛ پرس قرص روتاری برای فشار دادن پودر ؛ ابزار فشار برای تجهیزات قرص ؛ پوشش دهنده برای استفاده از پوسته بر روی قرص ها ؛ تجهیزات شستشو و استریل ظروف؛ ماشین لباسشویی نیمه اتوماتیک بطری برای شستشوی سرنگ ؛ ماشین لباسشویی و خشک کن اتوماتیک برای آمپول ، ویال و کارتریج؛ یک تونل پیروژنیک برای عقیم سازی آمپول ، ویال ، کارتریج ؛ خطوط پرکن و توزیع پودر ؛ ماشین آلات بطری و توزیع پودر محلول مایع ؛ دستگاه بطری سازی برای محصولات با گرانروی کم ؛ دستگاه بطری و بطری های درب دار دستگاه غروب آفتاب برای ویال با اشکال مختلف ؛ دستگاه بسته بندی و بطری سازی برای محصولات چشم؛ دستگاه پر و درب بطری شیشه ای ؛ دستگاه بسته شدن بطری پلاستیکی ؛ دستگاه بطری سازی در آمپول های شیشه ای و بطری های پنی سیلین ؛ ماشین آلات پر کردن در سرنگ و کارتریج پلاستیکی. دستگاه بطری سازی در ویال ها ، سرنگ ها و کارتریج ها. دستگاه پر کردن سرنگ و کارتریج؛ پر کردن کیسه های پلاستیکی و بطری ها دستگاه بسته بندی تزریق؛ دستگاه بطری سازی برای کیسه های آماده تزریق ؛ خط برای تشکیل ظروف از گرانول ، با پر کردن و بسته شدن بعدی. دستگاه پر کردن و دربندی بطری های PE و PP ؛ پراکندگی در بطری های پلاستیکی و ویال ها ؛ تجهیزات بازرسی برای آزمایش دارو ؛ دستگاه بازرسی برای آمپول های شیشه ای و بطری های پنی سیلین ؛ دستگاه بازرسی سرنگ و کارتریج؛ دستگاه بازرسی برای بسته های تزریق ؛ دستگاه بازرسی برای بطری های بزرگ شیشه ای و پلاستیکی. دستگاه های کارتن بسته بندی تاول و لوله؛ دستگاه کارتریج اتوماتیک دارو؛ دستگاه مقوا عمودی؛ دستگاه مقوا افقی؛ ماشین تاشو.